Uleiuri esentiale pure doTERRA

Sunt Diana, de profesie traducator si coach si am devenit mama in vara anului 2017. In toamna aceluiasi an, la recomandarea unei prietene, am achizitionat primele mele uleiuri esentiale pure doTERRA, incepandu-mi astfel calatoria intr-un taram al puterii, sanatatii si resurselor. Obiectivul meu a fost sa scad cantitatea de substante toxice din casa noastra si sa recurg cat mai rar la medicamente, atat pentru noi cat si pentru fetita noastra. Mi-am adus aminte de numeroasele ampiciline si de pastilele mici si albe de cortizon pe care le-am inghitit intreaga copilarie, apoi de anii cand ma imbolnaveam in fiecare vacanta si mi-am dorit sa reduc cat pot aceste substante pentru familia mea. Avem mereu aproape doi medici pediatri, un medic specialist in ORL si doi specialisti in homeopatie, pe care ii consultam ori de cate ori este nevoie.

Dupa mai bine de doi ani de utilizare, uleiurile esentiale pure doTERRA ne ajuta sa fim mai puternici si sa avem solutii naturale pentru provocarile zilnice, fie ca acestea sunt un rosu in gat ori un atac de panica. De cand am iesit din maternitate, am reusit sa nu ajung cu fetita mea la spital si episoadele de viroza si febra din ultimul timp s-au rarit. Uleiurile esentiale sustin corpul in procesul de recuperare si contribuie la relaxarea acestuia, ceea ce il ajuta sa se recupereze mai repede. Pentru mine reprezinta o veste buna, si ma bucur sa o pot transmite mai departe.

Stiu ca uleiurile esentiale „sunt pe val” in prezent, dar sunt folosite de mult iar aromaterapia este o stiinta in toata puterea cuvantului. Consider ca este un moment in care ne intoarcem la natura, de aceea se vorbeste din ce in ce mai des de ele. Uleiul esential reprezinta molecula aromatica a plantei, ce o ajuta sa se apere de daunatori si boli, ceea ce poate face si pentru noi. El se metabolizeaza in 4 ore, deci nu exista riscul de unei intoxicatii daca se foloseste pe termen lung, daca este aplicat pe piele sau inhalat nu va incarca ficatul. Uleiul esential poate fi uneori mai eficient decat un medicament, din cauza celor peste 100 de componente active – daca organismul este rezistent la o molecula, raman restul care actioneaza. Uleiul esential penetreaza membrana celulara si distruge agentul patogen din interior, stimuland, in acelasi timp, secretia de imunoglobulina (de aceea ne imbolnavim mai rar), asadar avand efect imunomodulator. Atunci cand sunt inhalate, uleiurile esentiale ajung in cateva secunde la sistemul limbic, ce regleaza emotiile si comportamentele, fiind astfel eficiente in gestionarea sanatoasa a emotiilor ce ne iau pe sus (anxietate, furie, tristete, durere). In stari de epuizare, ele pot contribui la oxigenarea celulara, si pot sustine un somn odihnitor si profund. In concluzie, uleiurile esentiale sunt versatile si ne pot face viata mai simpla si mai usoara, fiind sigure, eficiente si ieftine, iar daca iti doresti informatii suplimentare ma gasesti pe pagina de Facebook Esentiale pentru parinti by Diana Alioante.

Pentru ca uleiurile esentiale ajung direct la celulele noastre, este important ca acestea sa fie pure si de o calitate ireprosabila. doTERRA a implementat standardul CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Grad terapeutic pur certificat) si fiecare lot de uleiuri esentiale este testat de un tert APRC (Aromatic Plant Research Center). De asemenea, compania este implicata in actiuni caritabile si in dezvoltarea comunitatilor de cultivatori. Fiecare lot de uleiuri esentiale doTERRA trece prin 8 teste de calitate (fata de 2, standardul in industrie) si putem intra in posesia raportului de puritate per lot de sticlute. Daca un ulei esential nu este 100% pur, nu va fi pus la vanzare.

Daca este vreun aspect in viata ta de care esti nemultumit, fie fizic sau emotional, abia astept sa gasim impreuna solutii din natura!

Contact prin e-mail: dianaparis@gmail.com
Facebook: Esentiale pentru parinti by Diana Alioante
Website: mydoterra.com/dianaalioante

Pin It