Despre mine

Despre-mine-Adriana-NaneaBine ai venit!

Daca ai ajuns in acest punct, inseamna ca vrei sa stii ceva in plus despre mine si despre capacitatea mea profesionala de a te sustine, pentru ca tu sa te simti mai bine in pielea si in viata ta.

Nu am de gand sa iti prezint o lista cu diplomele si abilitatile pe care le detin, si nici sa te incarc cu denumiri stiintifice care incadreaza oamenii in tot felul de tipare si simptomatologii, fiindca nu vreau ca tu sa intelegi ca ceea ce vom face este atat de complicat incat e mai bine sa nu te apuci, sau ca suferi de ceva grav si numai o persoana supercalificata poate sa ii dea de capat.

Insa ce pot sa iti spun despre mine cu tot curajul si toata responsabilitatea este ca am experiat de-a lungul existentei mele suficient de multe lectii incat sa ma simt in stare sa iti fiu alaturi atunci cand vei avea nevoie sa le depasesti si tu la randul tau.

Lectiile sau experientele de viata sunt de doua feluri: cele pe care le intelegi, le rezolvi si mergi mai departe sau cele pe care nu le poti rezolva singur, sau ai incercat si le-ai rezolvat prost, caz in care apelezi la ajutor de specialitate.

Spre deosebire de psihoterapia care se ocupa de vindecarea trecutului, coaching-ul este un proces de invatare orientat spre viitor. Atunci cand te angajezi in demararea  unui proces de innoire si imbunatatire a calitatii vietii tale, este necesar sa ai un fond  bun si sanatos, pentru ca el constituie fundatia pe care iti vei construi viitorul. Pentru asta ai nevoie de un coach care sa faca din tine o persoana autonoma, mai „treaza”, mai activa si mai performanta, sa iti genereze  viziune, speranta, energie si sa te tina motivat pana la atingerea telului propus.

Toate lucrurile din viata noastra sunt in realitate mult mai simple decat am fost noi invatati sa le apreciem. Poate in momentul acesta esti o persoana care pui intamplarile din viata ta pe seama faptului ca asa a fost scris, crezi ca poti reusi numai daca cineva acolo sus te iubeste sau ca fiecare are inevitabil o cruce de dus. Eu te voi invata cateva tips-uri care sa iti faca alegerile mai usoare, pentru ca viata sa nu te mai ia prin surprindere, sa simti ca poti sa iti controlezi propriul drum cu incredere in fortele proprii iar fericirea si bunastarea sa nu mai fie ceva de care sa se bucure doar altii.

Decide din profunzimea fiintei tale ca vrei sa atingi starea de bine si implinirea si vino sa inveti cum sa celebrezi zi de zi VIATA.

Despre mine

Lectiile sau experientele de viata sunt de doua feluri: cele pe care le intelegi, le rezolvi si mergi mai departe sau cele pe care nu le poti rezolva singur, sau ai incercat si le-ai rezolvat prost, caz in care apelezi la ajutor de specialitate.

Pentru asta ai nevoie de un coach care sa faca din tine o persoana autonoma, mai „treaza”, mai activa si mai performanta, sa iti genereze viziune, speranta, energie si sa te tina motivat pana la atingerea telului propus.