Testimonial-Andreea-Georgescu

Am descoperit in Adriana un coach intuitiv si empatic, care stie sa asculte fara a judeca – Testimonial

Testimonial Andreea Georgescu

In ultimii ani am parcurs un proces de dezvoltare personala si vindecare interioara care este inca in desfasurare si care a traversat mai multe etape,de-a lungul carora am fost asistata de diferiti terapeuti si traineri.

In etapa actuala lucrez asistata de Adriana, pe care am cunoscut-o in urma cu trei ani intr-un cadru de coaching, la care am participat impreuna intr-un proces de formare. Acum am ocazia sa o cunosc pe Adriana intr-o ipostaza noua, aceea de coach,si sa descopar cu incantare o persoana care, trecand ea insasi printr-un proces profund si autentic de transformare si vindecare interioara si acumuland experienta si informatii, este in etapa in care devine un sprijin pentru cei dispusi sa parcurga o lucrare interioara si reuseste sa sintetizeze informatiile integrate de ea, intr-o maniera personala, originala, livrand materiale si intrebari elocvente, menite sa aduca claritate si o repozitionare fata de problemele cu care se confrunta fiecare.

De asemenea, am descoperit in Adriana un coach intuitiv si empatic, care stie sa asculte fara a judeca, creaind prin prezenta ei un cadru de lucru in care eu m-am simtit in siguranta sa intru si sa navighez, ghidata de intrebarile formulate de ea, in teritoriile neexplorate inca ale principalelor mele teme de lucru. Intrebarile formulate de Adriana nu au fost comode pentru mine insa au reprezentat o provocare de a confrunta teme si continuturi emotionale dificile pentru mine si de a trece prin aceste continuturi, atingand astfel noi nivele de constientizare si facand inca un pas spre vindecarea unor rani vechi.

Multumesc, Adriana!

Articole Asemanatoare

Despre mine

Lectiile sau experientele de viata sunt de doua feluri: cele pe care le intelegi, le rezolvi si mergi mai departe sau cele pe care nu le poti rezolva singur, sau ai incercat si le-ai rezolvat prost, caz in care apelezi la ajutor de specialitate.

Pentru asta ai nevoie de un coach care sa faca din tine o persoana autonoma, mai „treaza”, mai activa si mai performanta, sa iti genereze viziune, speranta, energie si sa te tina motivat pana la atingerea telului propus.