Testimonial-Florenta-Stefanica

Cu cat ne cunoastem mai bine, cu atat suntem mai intelegatori cu noi insine – Testimonial

Testimonial Florenta Stefanica

Cu cat ne cunoastem mai bine, cu atat suntem mai intelegatori, atat cu noi insine cat si cu ceilalti. Cursul de Eneagrama mi-a adus multe momente de luciditate in care am realizat anumite caracteristici ale mele care evidente fiind, eu nu le vedeam la mine, mai degraba le proiectam la cei din jurul meu.

Pe parcursul atelierelor am inteles multe actiuni ale colegilor, prietenilor, familiei prin prisma tipului de personalitate indentificat si am ajuns sa fiu mai toleranta si sa accept mai usor. Sa accepti cine esti cu adevarat si sa il accepti pe cel de langa tine cu toate calitatile si defectele este o realizare substantiala.

De multe ori nu iti place ce descoperi, ai fi vrut sa fii “perfect” insa, atunci cand se face lumina, iti iei o piatra de pe inima, nu mai consumi energie ascunzandu-te in spatele unei masti, te eliberezi. Personal, am plecat seara tarziu de la cursuri cu mai multa energie si bucurie decat as fi avut toata ziua respectiva.

Adriana are cunostinte detaliate cu privire la Eneagrama si recunoaste cu usurinta tipurile de personalitate, ajutandu-te prin intrebari specifice sa realizezi ce nu ai vazut ani intregi la tine. Este foarte bine documentata si are un dar aparte de a vorbi cu oamenii. Nu pot decat sa ii multumesc din suflet pentru curs si sa ii doresc mult succes in a fi alaturi de oamenii care doresc sa se (re)descopere.

Articole Asemanatoare

Despre mine

Lectiile sau experientele de viata sunt de doua feluri: cele pe care le intelegi, le rezolvi si mergi mai departe sau cele pe care nu le poti rezolva singur, sau ai incercat si le-ai rezolvat prost, caz in care apelezi la ajutor de specialitate.

Pentru asta ai nevoie de un coach care sa faca din tine o persoana autonoma, mai „treaza”, mai activa si mai performanta, sa iti genereze viziune, speranta, energie si sa te tina motivat pana la atingerea telului propus.