Coaching

Dispun de un potential fantastic si doresc sa obtin cat mai mult de la viata.

Simt ca merit fericirea.

Sunt dispus sa investesc bani, efort si timp in progresul personal si in procurarea unei satisfactii maxime din orice activitate depusa.

Daca te regasesti in afirmatiile de mai sus, atunci te numeri printre oamenii care incearca sa navigheze in directia unei vieti implinite.

Coaching-ul este un proces care te calauzeste spre conturarea unor strategii de viata creatoare, prin identificarea scopurilor si actiunilor realiste cu care vei merge inainte repede si cu încredere, avand rezultate pe termen lung.

Deseori stim ce vrem de la viata, dar nu stim cum sa realizam. Un coach profesionist este o persoana care a trait situatii similare cu ale tale si a dobandit resursele, instrumentele si experienta pentru a-ti arata cea mai buna cale in vederea indeplinirii obiectivelor tale.

Care sunt sperantele si visele tale?

Ai obtinut tot ce stii ca meriti sa ai?

Oamenii iti spun ca esti creativ, inteligent, inspirat si vrei sa stii cum sa valorifici la maximum toate resursele tale?

Coaching-ul este ghidul tau catre apogeul propriei evolutii, reprezinta modul cel mai sigur de a-ti transforma visele in realitate si de a da viata unor indelung asteptate aspiratii. Un coach profesionist te poate ajuta sa descoperi si sa vinzi produsul TU, ajutandu-te sa intelegi exact unde te afli in acest moment si sustinandu-te pas cu pas pe drumul catre tinta propusa.

De ce ai nevoie de un coach?

Pentru ca te-ai saturat sa te invarti in cerc

Pentru ca vrei sa evoluezi si sa cresti

Pentru ca vrei sa reusesti mai repede si mai usor

Scopul meu ca si coach este:

Sa te ajut sa iti delimitezi problemele si sa identifici strategii pentru a le rezolva

Sa iti cer sa realizezi ceea ce nu ai fi cerut de la tine de unul singur

Sa iti ghidez pasii pentru a obtine rezultate mai bune intr-un timp cat mai scurt

Sa iti furnizez instrumentele, directia si structura pentru a avea reusita asigurata

Coaching parental    Comunicare    Coaching-ul in afaceri si leadership
Coaching-ul organizatiilor    Dezvoltare emotionala pentru copii
Life coaching

 

Despre mine

Lectiile sau experientele de viata sunt de doua feluri: cele pe care le intelegi, le rezolvi si mergi mai departe sau cele pe care nu le poti rezolva singur, sau ai incercat si le-ai rezolvat prost, caz in care apelezi la ajutor de specialitate.

Pentru asta ai nevoie de un coach care sa faca din tine o persoana autonoma, mai „treaza”, mai activa si mai performanta, sa iti genereze viziune, speranta, energie si sa te tina motivat pana la atingerea telului propus.