Atelier-feminitate-adriana-nanea

Atelier despre Feminitate – „Povestea mea incepe acum!”

Eternul feminin… au curs rauri de cerneala pentru a i se aduce elogii dar si rauri de lacrimi, varsate de aceia care au incercat in zadar s-o inteleaga…

Pana la urma, nu exista un tipar care sa incadreze natura feminina in toata plinatatea ei de manifestari, si asta pentru ca fiecare femeie este unica, fiecare isi aduce propria ei contributie la modul cum ar putea fi perceputa feminitatea.

Si totusi, multe femei nu sunt constiente de acest potential uimitor care este propria lor feminitate, o ignora sau o reprima din diferite motive, sau pur si simplu au uitat ca ea exista – ascunsa sub straturile de amanari, indoieli, dezamagiri, tristeti, tradari, temeri – si ca asteapta sa iasa la lumina intr-o buna zi.

Cum sa ne recunoastem feminitatea? Cum sa o punem in valoare si s-o exprimam liber, astfel ca viata noastra sa isi improspateze culorile, simturile noastre sa renasca, energia si curajul sa ne anime si sa ne inspire in fiecare clipa?

As vrea sa ne raspundem la aceste intrebari si la multe altele intr-o serie de intalniri dedicate noua, femeilor si povestilor noastre de viata. Dupa ce vom finaliza parcurgerea povestii anterioare, vom fi in masura sa punem punct si sa scriem o poveste noua, care sa corespunda feminitatii noastre profunde, regasite si repuse in drepturi. Vom putea sa spunem cu toata convingerea: Povestea mea incepe acum!

Insa, pentru a fi in masura sa facem alegeri de viitor sanatoase, avem nevoie sa clarificam si sa facem pace cu ceea ce am trait pana acum. Iata cateva dintre aspectele asupra carora ne vom opri in discutiile noastre:

care sunt regulile dupa care am jucat pana acum si care sunt in realitate adevaratele noastre nevoi

care sunt constrangerile pe care ni le-am impus singure sau am acceptat sa ni le impuna altii/societatea

ce ne-ar face sufletul sa vibreze, insa ne-am abtinut pana acum sa aratam lumii, din teama sau din conformism

cum sa intram in comuniune cu intuitia noastra si sa o lasam sa ne ghideze, indiferent daca conditiile exterioare ne sunt sau nu favorabile

cum sa avem o existenta creativa si plina de rost, chiar si atunci cand ne pierdem increderea in propriile noastre capacitati

cum sa atragem oamenii care ne sunt benefici si sa ne indepartam de cei care ne blocheaza aspiratiile

cum sa depasim evenimentele din trecut  pentru a ne elibera potentialul  si a ne implini viata

Haideti sa invatam impreuna sa ne sarbatorim feminitatea! Va astept cu o multime de surprize si bunatati.

Intalnirile vor avea loc in fiecare sambata, de la ora 15:00 la 18:00.

Pentru detalii si inscrieri, lasa-mi un mesaj aici.

Articole Asemanatoare

Despre mine

Lectiile sau experientele de viata sunt de doua feluri: cele pe care le intelegi, le rezolvi si mergi mai departe sau cele pe care nu le poti rezolva singur, sau ai incercat si le-ai rezolvat prost, caz in care apelezi la ajutor de specialitate.

Pentru asta ai nevoie de un coach care sa faca din tine o persoana autonoma, mai „treaza”, mai activa si mai performanta, sa iti genereze viziune, speranta, energie si sa te tina motivat pana la atingerea telului propus.