Atelier de reparatii

Atelier-de-reparatiiAs vrea sa incep prin a le multumi acelor barbati care au stiut sa imi fie de-a lungul vietii prieten, confident, umar de sprijin, calauza, fiinta iubita, sursa de inspiratie, prilej de invatatura, mentor si indrumator spiritual.

Datorita lor am avut privilegiul sa cunosc indeaproape universul masculin fara de care viata nu ar avea cum sa fie completa. Din iubire si consideratie fata de acest univers miraculos, ma indrept la randul meu catre aceia care au pornit pe drumul cautarii de sine si le dedic acest atelier cu totul special, destinat in exclusivitate barbatilor.

Conceptul de atelier de reparatii a luat nastere in urma unor ani de indelunga observatie asupra mea si a oamenilor din jurul meu, astfel incat am gasit de cuviinta sa pun la dispozitia tuturor celor interesati, un loc in care sa vina si sa spuna ce considera ca au de indreptat, de inlocuit, de imbunatatit in viata lor pesonala.

Acest atelier se adreseaza domnilor care si-au propus sa abordeze propria viata dintr-o perspectiva noua, sa adopte atitudini si convingeri pozitive, sa isi puna in lumina potentialul pe cat mai multe planuri ale vietii: familie, cuplu, profesie, prosperitate, sanatate, promovare personala, incredere in sine, sens si spiritualitate.

La fel ca in oricare alta situatie in care constatati ca un obiect sau o unealta pe care o folositi in viata cotidiana, are la un moment dat nevoie de mana unui specialist pentru a functiona corespunzator, sesizati ca insasi existenta voastra ajunge intr-o buna zi la un blocaj pe care nu stiti cum sa il depasiti fara o mana de ajutor de nadejde.

V-ati intrebat de ce anumite domenii ale vietii voastre functioneaza cu dificultate si nu aveti satisfactii, in ciuda stradaniilor de a face ca lucrurile sa mearga? Ei bine, ceea ce nu se vede la suprafata actioneaza undeva in subconstient, pe baza convingerilor negative pe care le-ati dobandit in timp si care va conduc de fiecare data la acelasi rezultat nesatisfacator. Asemenea unei piese de schimb defecte, aceste ganduri limitative perturba buna functionare a vietii voastre.

Va astept la atelierul meu de reparatii, sa lucram impreuna si sa depistam care este acea piesa-problema, apoi sa o inlocuim cu alta potrivita scopului si asteptarilor voastre reale.

In acest sens, vom utiliza metode si tehnici de explorare, constientizare si transformare a credintelor, atitudinilor si emotiilor care in prezent va saboteaza, pentru a reusi sa evoluati firesc conform propriilor nevoi si alegeri.

Atelierul se desfasoara saptamanal, intr-un cadru de coaching unde fiecare participant va lucra individual, experimentand deschiderea, asumarea, auto-evaluarea si impartasirea experientelor proprii.

In functie de numarul de solicitari, va fi stabilita in cel mai scurt timp data, ora si locatia unde se va tine atelierul.

 Contact  Coach/Trainer – Adriana Nanea 

  0732 025 197   office@adriana-nanea.ro

  Participa

Despre mine

Lectiile sau experientele de viata sunt de doua feluri: cele pe care le intelegi, le rezolvi si mergi mai departe sau cele pe care nu le poti rezolva singur, sau ai incercat si le-ai rezolvat prost, caz in care apelezi la ajutor de specialitate.

Pentru asta ai nevoie de un coach care sa faca din tine o persoana autonoma, mai „treaza”, mai activa si mai performanta, sa iti genereze viziune, speranta, energie si sa te tina motivat pana la atingerea telului propus.