Atelier-putere-personala

Atelier de Redobandire a Puterii Personale

putere-personalaCum sa-mi ascult
glasul interior?

Noi, oamenii, ne-am obisnuit sa trecem prin viata ducand cu noi multe sentimente nelamurite, care ne saboteaza din umbra si ne impiedica sa traim la adevaratul nostru potential. Simtim ca ne-ar lipsi ceva si nu stim ce anume, ne dam seama ca nu suntem pe deplin multumiti de viata si cu toate astea amanam la nesfarsit sa clarificam lucrurile si sa ne rezolvam problemele.

Traversam zi dupa zi o multitudine de stari si ganduri negative: tristete, apasare, neliniste, senzatii de impovarare si epuizare, lipsa de sens, esec, iar toate acestea ne influenteaza deciziile si comportamentul fara ca noi sa putem exercita un control constient asupra lor.

Dar cum ar fi sa trecem „la atac” si sa nu mai irosim nicio clipa care ne desparte de implinirea dorintelor noastre? Eu zic ca este timpul sa iesim in intampinarea lor si sa trecem la actiune chiar acum! Vino la atelierul pe care l-am conceput special pentru cei care si-au propus sa abordeze viata dintr-o alta perspectiva si sunt dispusi sa investeasca curaj si energie pentru a-si descoperi comoara nepretuita din interior –puterea personala.

Ceea ce ne propunem in cadrul acestui atelier este redobandirea puterii personale prin preluarea controlului asupra sistemului nostru de convingeri si implicit asupra emotiilor si perceptiilor noastre, astfel incat sa gasim singuri raspunsurile potrivite si sa punem bazele unei schimbări viabile, benefice pentru starea noastra interioara de bine.

Intr-un cadru de coaching sigur si primitor, vom experimenta deschiderea alaturi de un grup care impartaseste aceleasi obiective, folosind metode de explorare, constientizare si transformare a credintelor, atitudinilor si emotiilor. Iata care sunt pasii pe care ii vom parcurge impreuna:

Pasul 1: identificarea si schimbarea convingerilor care ne influenteaza si ne blocheaza dezvoltarea, fericirea si succesul;

Pasul 2: recunoasterea nevoilor personale si deprinderea abilitatior pentru satisfacerea lor, trecand de la conflict, frustrare si suferinta la energie, concentrare, echilibru si creativitate;

Pasul 3: modelul de atasament si modelul de relationare dupa care atragem sau tinem la distanta persoanele semnificative din viata noastra, cum ne sabotam inconstient relatiile de familie si de cuplu;

Pasul 4: eliberarea de fricile de baza – cum apare si cum actioneaza frica si cum putem sa depasim acesta piedica pentru a ne bucura de viata;

Pasul 5: stima de sine – o componenta esentiala in procesul satisfacerii nevoilor noastre. Vom recunoaste ce anume mecanisme de aparare si de compensare folosim cand nu avem incredere in puterea personala si vom afla care sunt metodele de imbunatatire a respectului de sine.

Structura grupului va fi urmatoarea:

– intre 5 si 10 participanti,
– 10 sedinte de cate 3 ore/saptamanal.

Inscrieri:

– telefon 0732 025 197
– e-mail office@adriana-nanea.ro

Coach/Trainer – Adriana Nanea

Articole Asemanatoare

Despre mine

Lectiile sau experientele de viata sunt de doua feluri: cele pe care le intelegi, le rezolvi si mergi mai departe sau cele pe care nu le poti rezolva singur, sau ai incercat si le-ai rezolvat prost, caz in care apelezi la ajutor de specialitate.

Pentru asta ai nevoie de un coach care sa faca din tine o persoana autonoma, mai „treaza”, mai activa si mai performanta, sa iti genereze viziune, speranta, energie si sa te tina motivat pana la atingerea telului propus.